Loading

Förlovning och bröllop

Alt text

Betydelsefulla minnen för livet

Att förlova sig och ingå äktenskap är ett stort steg i ett förhållande. En förlovningsring eller vigselring är det smycke som kommer att hänga med varje dag och valet av modell är inte alltid så lätt. Det är några val som ska göras och det kan ta tid att hitta den perfekta ringen ; vilken design och i vilket material och ska det vara med diamanter och färgstenar eller inte? Vi berättar gärna om skillnaden mellan vanligt guld, vitguld och platina, om varför diamanter är de mest populära ädelstenarna och alla andra frågor som poppar upp.
Beställningstiden varierar mellan 2-10 veckor från det att ni bestämt er till det är dags att hämta de färdiga ringarna.

SPlit alt

Morgongåvor och gåvor för bröllopsdagen

Morgongåvan är en present som man ger till varandra första morgonen som nygifta. En fin tanke är också att göra bröllopsdagarna till en dag att ge extra uppmärksamhet till varandra! Tips på gåvor är klassiska smycken som passar till alla tillfällen och som är lätta att matcha ihop med gamla smycken. Som exempel diamantörhängen eller pärlörhängen, ett diamanthänge på en tunn halskedja, ett par graverade manschettknappar, ett armband med en ingravering, eller ett smyckeskrin att förvara smyckena i.

SPlit alt

”Resultatet blev över förväntan, vigselringen och förlovningsringen sitter perfekt ihop och har så många vackra detaljer”

Hitta inspiration

form image
form image

Kontakta oss

Vi finns här för dig som behöver hjälp med stora och små frågor. Kanske undrar du vad en ring kostar eller hur en ring för en man kan skapas på ett lite mer personligt sätt? Vi har experter som jobbar med att skapa smycken som hjälper dig för bästa service.

¨