Loading

Gåvor

Alt text

Smycken är perfekta att ge bort som gåvor vid tillfällen som födelsedagar, bröllop, jubileum, prestationer, ett barns födelse eller helt enkelt som en överraskning för att glädja någon eftersom de uttrycker kärlek, uppskattning och omtanke

Smycken kan vara klassiska och tidlösa eller med en egen design. De håller länge och kan bäras i generation efter generation. De blir ett vackert minne och bär på en egen historia.

SPlit alt

Vill du tillverka ett speciellt smycke till en speciell person?

 Vi har smycken i olika material och prisklasser att välja bland i butiken, men ibland har man en egen designidé med en speciell ädelsten. Kom in till oss så hjälper vi dig skapa det smycket.

SPlit alt

“Jag fick ett halsband med ett litet diamanthänge på av mina föräldrar när jag tog studenten och det är ett av mina käraste smycken. Det är det smycke jag använder mest, det passar både till vardags och fest och jag kan blanda det med andra smycken”.

Hitta inspiration

form image
form image

Kontakta oss

Vi finns här för dig som behöver hjälp med stora och små frågor. Kanske undrar du vad en ring kostar eller hur en ring för en man kan skapas på ett lite mer personligt sätt? Vi har experter som jobbar med att skapa smycken som hjälper dig för bästa service.

¨